Behangkrabber

Toen wij besloten voor een tweede kindje te gaan, wisten we van te voren dat we de boven verdieping hier en daar wat zouden moeten aanpassen, aangezien we maar 2 slaapkamers hebben. Vele ideeën van hoe we dit moesten aanpakken passeerden (en werden resoluut weer afgekeurd), maar ondertussen is alles al geruime tijd zo verplaatst en aangepast, dat iedereen zijn eigen plekje heeft straks. Het enige wat in mijn ogen nog niet af is na de bovenverdieping verbouwing, is Ayden zijn kamer. Ik wilde namelijk heel graag, in zijn kamer de blauw geverfde muur, behangen. Met stijgerhoutprint behang bijvoorbeeld. Vind ik namelijk zo stoer staan, maar ook warm en knus. Alleen is er een ‘probleem’, want sinds Ayden over is naar zijn peuterbed, krabt hij als hij in bed ligt aan het behang.
image
We hebben overal in huis vliesbehang met lichte ribbels, en blijkbaar is het erg leuk om die ribbeltjes eraf te krabben als je in bed ligt. Beneden boven de bank doet hij het ook wel eens, maar dan kan ik hem meteen corrigeren. Als hij in bed ligt is dit niet mogelijk, want ja, ik zie het niet gebeuren. Naast zijn hoofdeinde zit nu dus een grote kale plek, van zo’n 25cm doorsnede. Nu is het behang daar wit geverfd, en de muur eronder is ook wit, dus het valt niet zo op, maar ik zie het wel. Helaas begint hij nu ook aan de blauwe muur, waar het dus wel gigantisch opvalt.
image
Hoe graag ik dus ook zijn kamer, ‘af’ wil maken, ga ik niet voor zoveel euro behang tegen een muur aan knallen, als hij het er toch af gaat krabben. Vind ik nogal zonde.

Dus met andere woorden, wie heeft de gouden ‘anti behangkrab’ tip voor ons?! 

Advertenties
Getagged , , ,

2 thoughts on “Behangkrabber

  1. Huisvlijt schreef:

    Ik weet het eerlijk gezegd ook niet… Kan je anders niet beter alleen verven?

    Like

  2. Nelleke schreef:

    Och, wat een grapjas is het ook 😉 Ik zal eens nadenken of ik misschien een tip heb.

    Like

Ik hoor graag wat je er van vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: