Sunshine award

Een tijdje geleden werd ik door mijn vriendinnetje Gwen van mijnlevenalsmama getagd voor de Sunshine Award. Hartstikke leuk, iedereen kan zo nu en dan wel wat extra sunshine gebruiken. Natuurlijk zitten er aan deze zonnige tag ook wat regels verbonden. Schrijf 7 leuke feitjes over jezelf, en tag 7 andere bloggers die jij ook wat zonneschijn gunt. Easy peasy! Komen ze:

 

– Vroeger, toen er nog geen smartphones bestonden, had ik al een mobieltje. Ik denk dat ik in groep 8/de eerste zat toen ik mijn eerste prepaid telefoon had. Zo’n knal oranje Swing model, zonder kleurenscherm, te lelijk. Ik geloof dat ik bij KPN zat, en die hadden toen een geweldige aanbieding. Gratis smsen in het weekend. Mijn overbuurmeisjes hadden dit ook, dus elke vrijdagavond om 12u barste de smsbommen los. Hingen we uit het raam (we sliepen alle drie op zolder) en zaten we maar te smsen tot we kramp kregen in onze vingers (en vrijwel slapend uit het raam hingen).

-Ik heb nooit zin om te gaan douchen, maar als ik er dan eenmaal ondersta wil ik er niet meer onderuit en begrijp ik niet waarom ik in eerste instantie geen zin had.

-Ik had vroeger flaporen. En dan niet in de catogorie ‘oh wat schattig’, nee meer in de catogorie ‘ach… dat arme kind’. Op mijn 12e, een week voordat ik naar de middelbare school ging, ben ik eraan geopereerd. Ik moest een week lang met een tulband (van verband) op mn knar lopen, maar ik kreeg er wel mooie oortjes voor terug. Het heeft wel lang geduurd voordat ik over mijn flapoorcomplex heen was, zo voel ik me pas 2 jaar comfortabel met een staart in.

image
Mijn schattige broertje, ik (met flappies), en cute zusje.

-Als er een pil/zalfje/creme op de markt zou komen waarmee ik instant krullen voor de rest van mijn leven zou hebben, zou ik naar de winkel rennen om het te halen. Jep, deze super stijle haren kunnen me gestolen worden.

-Ik kan me niet meer voorstellen, dat Ayden ooit in mijn buik heeft gezeten. Ik weet niet zo goed of dit komt door dat hij zo vroeg geboren is, of dat elke mama dit heeft. Soms kan ik gewoon bijna niet geloven dat ik (met een beetje hulp van papa) hem gemaakt heb. Ben benieuwd hoe dat straks gaat zijn met babyboy2.0.

-Ik heb me nog geen seconde druk gemaakt over de bevalling. Bij Ayden had ik mezelf voorgenomen dat ik me niet druk mocht maken tot ik ruim 8 maanden zwanger zou zijn, zo ver is het nooit gekomen en toen is bevallen ook gelukt zonder cursus of wat dan ook. Ik vertrouw erop dat mijn lichaam weet wat het moet doen tijdens de bevalling. Ik heb er toch geen controle over. Misschien krijg ik wel een keizersnede, aangezien dit ondeugende jongetje elke keer in een stuit ligt. I’ll just go with the flow.

-Talentenshows, gadver wat heb ik er een hekel aan. Vooral al die 100 verschillende zangshows. Ja, we weten het nu wel. Mij maak je absoluut niet blij met een avondje The Voice of Holland kijken. Aan alle tv programma bedenkers, verzin eens wat nieuws! 

 

Na deze geweldige feitjes, is het tijd om wat zonnestraaltjes door te geven. Best lastig aangezien ik deze tag al redelijk vaak voorbij heb zien komen. Alvast excuses als je dubbel getagd bent/wordt! MamaSuikerspin, de FantasticMomsMeisje-Eigenwijsje, mijnkladblog, Stukkie lezen?, PSnim, zijn de gelukkigen en ondanks dat ik weet dat je hiervoor al getagd bent, krijg je van mij nog wat extra zonneschijn Day-dreamer! Als je nu niet getagd bent, maar het wel leuk vind om 7 feitjes over jezelf neer te pennen, be my guest!

 

 

Advertenties

One thought on “Sunshine award

  1. mamasuikerspin schreef:

    Superlief!! Ik neem hem zeker over!
    Alvast een feitje over mij: hier word ik blij van 😉

    Like

Ik hoor graag wat je er van vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: