How i met your father

Vandaag zijn Mark en ik 3 jaar samen. Vrij kort als je bedenkt dat buikbaby2.0 nog maar zo’n 2/2,5maand in mijn buik hoeft te vertoeven en Ayden al bijna 2 is. Onze relatie is er 1 in sneltreinvaart, dat is vanaf het begin al zo geweest. Op deze mooie dag, leek het me wel leuk om over onze eerste ontmoeting en het ontstaan van onze liefde vertellen.

Liefde op het eerste gezicht?
Ik werkte pas 1,5 maand bij de ASVZ, toen ik overgeplaatst werd naar groep H (zo noem ik t maar even ivm privacy). Ik baalde enorm, want ik had het hartstikke naar mijn zin op de andere groep, maar op groep H hadden ze een vrouwelijke collega nodig en ik was geschikt voor het niveau van de groep. Het voordeel was wel dat ik in Gorinchem ging werken, terwijl ik voor de andere groep bijna een half uur in de trein zat. Met frisse tegenzin stapte ik op de fiets, want ik had een afspraak met D om sfeer te proeven op de groep en wat rooster puntjes door te spreken. Terwijl wij in het kantoor zaten, liep er een jongen met een grote glimlach op zijn knappe gezicht heen en weer te rennen om alles in zijn eentje in goede banen te laten leiden. Ik weet nog dat D zei dat hij Mark heette en dat hij altijd lachte, er moest wel iets heel erg fout gaan wilde die glimlach verdwijnen. ‘Wat leuk, zo’n vrolijke jongen met pet als collega’, dacht ik. Om daarna weer verder te gaan met het bespreken van het rooster en een rondleiding door het huis te krijgen. Helaas voelde de werkplek voor mij totaal niet fijn, laten we het erop houden dat ik jankend op de fiets terug zat. Een week later had ik een aantal keer mee gelopen op de groep, en helaas was dat gevoel niet volledig weggegaan, toch stond de bewoners vakantie voor de deur, en ik mocht mee. Een goede kans om de bewoners en een aantal van mijn collega’s goed te leren kennen. Een midweek naar een bungalow park in Nederland. Mark en collega E gingen ook mee, ik vond het best een beetje spannend, zo als enige vrouw in het mannengezelschap. Gelukkig bleken Mark en E relaxte gasten en waren de cliënten zo bezig met het feit dat ze op vakantie waren dat ze nog weinig aandacht voor mij hadden. Ondanks dat het half september was, gingen Mark, E en ik ’s avonds lekker buiten zitten. We dronken een biertje en een wijntje en kletsten tot diep in de nacht. De sterke verhalen vlogen over de tafel en dan voornamelijk vanaf mijn kant. Nu erop terug kijkend, wilde ik blijkbaar erg graag indruk maken. De tweede avond ging E toen de jongens op bed lagen naar huis, omdat hij de volgende dag vroeg een ochtend school had, als hij daarmee klaar zou zijn, zou hij weer terug komen. Mark en ik zaten wederom de halve nacht buiten, aan de tuintafel tegen over elkaar. Dit keer hadden we geen sterke verhalen, maar juist hele serieuze gesprekken. Mark heeft me later nog wel eens verteld dat hij best verbaasd stond over mijn serieuze kant, omdat hij die niet verwacht had na mijn drukke overdreven eerste avond optreden. Tijdens onze gesprekken begon ik te merken dat het niet alleen een leuke jongen was om te zien, maar dat hij ook nog een mooi innerlijk had. En die glimlach, god die heerlijke glimlach, ik smolt ervan.
Toen E terug kwam, had hij allang door dat er wat speelde, maar toegeven deden we geen van beiden. ’s Avonds werd het wat frisser en we besloten lekker met een dekbed om ons heen buiten te gaan zitten. E ging redelijk vroeg naar bed, want hij was moe van al het heen en weer gereis. Ooh wat vond ik dat jammer zeg, dat ik alleen achter bleef met Mark, NOT. Na een uur over en weer geflirt, bleef ik rillen van de kou. Mark stelde voor dat ik naast hem kwam zitten, zodat zijn deken ook nog extra om mij heen kon. Dat liet ik me natuurlijk geen 2x zeggen. Ik pakte mijn plastic stoeltje en zette die tegen die van hem aan. Hij sloeg zijn arm om me heen en terwijl ik met mijn hoofd tegen zijn borst/schouder aan lag praten we verder. Een aantal keer keek ik omhoog en oef, wat wilde ik deze man graag kussen. Onze gezichten waren zo dicht bij elkaar, maar ik durfde niet! Ik zat toch in mijn achterhoofd met dat we collega’s waren op bewoners vakantie en dat er elk moment een cliënt wakker kon worden. Gelukkig kuste Mark mij, de 3e x dat ik (smachtend, haha) omhoog keek. Het leek alsof er een bom ontplofte in mijn lijf, dit voelde zo onwijs fijn en goed, ik wilde nooit meer anders. Deze heerlijke, lieve, leuke, fijne, schattige, stoere, goedlachse vent, zorgde dat ik in 1 klap (of nouja kus), hopeloos tot over mijn oren verliefd op hem werd.
Wat was het de volgende dag lastig om gewoon normaal tegen elkaar te doen, want de cliënten mochten absoluut van niks weten, en ook richting E ontkenden we glashard dat er wat aan de hand was.
Eenmaal thuis duurde het maar een paar uur voordat ik je weer zag. Mark zat in de kroeg met wat vrienden, en ik moest sigaretten halen. Aangezien ik in de stad woonde toentertijd, kon ik natuurlijk best even hallo komen zeggen en daar mijn peukies halen. Aangezien ik nog nooit in die kroeg was geweest, en zelfs niet wist waar hij zat, wachtte Mark me buiten op. Toen we elkaar zagen, vlogen we elkaar in de armen en hebben elkaar de rest van de avond niet meer los gelaten.
3 Dagen later (op 19 sept) hadden we ‘het gesprek’ en waren we officieel een stel. Een week later sliep hij voor het eerst bij mij, en is hij nooit meer weggegaan.

Ondertussen zijn we 3 jaar verder, is hij de liefste papa van mijn kind(jes), zijn we alweer ruim 2 jaar geregistreerd partners, hebben we een fijn huisje en heel, heel veel mee gemaakt. Ondanks alles weet ik nog steeds heel erg zeker; deze vent, die hoort bij mij!

Lieve Mark, ik hou echt ongelooflijk veel van jou!

Advertenties
Getagged , , ,

3 thoughts on “How i met your father

 1. Arcadia schreef:

  Wat een mooi bruisend liefdesverhaal! Prachtig koppel zullen jullie zijn met nog een mooier gezin. Leuk om dit te lezen over jullie.

  Like

 2. Gwen schreef:

  Wat leuk om het zo gedetailleerd te lezen! Mooi geschreven mop! En Marks’ glimlach, tja die sprak mij zelfs al aan op het schoolplein toen ik 15 was 😉

  Like

 3. corinasmind schreef:

  Ahhh ik krijg er kippenvel van, het had zo in een roman kunnen staan! Heerlijk!,❤

  Like

Ik hoor graag wat je er van vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: