Ayden krijgt promotie!

Ayden is door het dolle heen (voor zover dat kan voor een dreumes van 1,5), meneer krijgt namelijk promotie, en wat voor één! De mooiste promotie die je, je als boeffie van 1,5 kan wensen. Hij wordt namelijk: GROTE BROER! Natuurlijk zijn wij, als ouders zijnde, hartstikke trots en blij, dat onze kleine grote man deze prachtige promotie krijgt, ondanks dat wij er al het ‘harde werk’ voor hebben moeten doen, haha. 

promotie!

 

Ik ben volgens de laatste echo (die ik vanmiddag heb gehad) vandaag precies 13 weken zwanger. 30 November ben ik uitgerekend van baby 2.0. Bij de termijnecho rond de 10 weken werd ik nog uitgerekend op 6 December, maar nu toch een hele week eerder. Ach het maakt me niks uit, zolang de baby maar tot minstens 37 weken lekker in mn buikie blijft ronddobberen!

Vanwege de vroeggeboorte van Ayden, sta ik de gehele zwangerschap onder strenge controle bij de gynaecoloog. Zo gaan ze geregeld cervixmetingen doen (baarmoederhalsmond metingen), en zo kijken of hij niet korter wordt, wat kan duiden op een beginnende bevalling. Ook was er sprake van dat ik misschien hormonen moest gaan spuiten, maar mijn gyn is daar geen voorstander van, omdat er eigenlijk nog maar heel weinig onderzoek naar is gedaan. Prima, vind ik geen probleem. Liever extra controles (en hopelijk echo’s!) dan elke week een prik.

Ondertussen heb ik al 5 echo’s gehad, met 6w, 7w, 9w, 10w, en vanmiddag met 13w  Ik weet het, menig zwangere dame zal jaloers op me zijn. Helaas was het zo, dat ik last had van ‘bruin verlies’. Hierdoor werd ik erg angstig, en was ik heel erg bang voor een miskraam. Het bleek tijdens de echo’s dat de moederkoek een deel in mijn baarmoedermond ligt, en dat dit dus zorgde voor het bruinverlies. Kan inprincipe geen kwaad, alleen ben je bijvoorbeeld wel gevoeliger voor infecties. Zodra je baarmoeder groter wordt, ‘klimt’ de placenta ook omhoog, dus hoor je er geen last meer van te hebben. Gelukkig heb ik op elke echo een mooi kloppend hartje gezien, zelfs al bij de 6w. Waarschijnlijk was hij precies die dag gaan kloppen, want naast een vruchtzakje, zag je alleen een knipperend wit stipje. Ik voelde me zo trots en gelukkig toen ik dat zag, onbeschrijfelijk! En net ook weer, toen baby 2.0 heerlijk aan t rond tollen was tijdens de echo, en af en toe lekker even de beentjes strekte, zucht, smelt!

We zijn onwijs blij met deze zwangerschap, en we hopen hem verder zo onbezorgd mogelijk door te komen. Dus lieve volgers, bereidt je voor op heel veel babyspam, klaagblogs, dikke buiken foto’s, angsten, nutteloze feitjes, en vooral heel veel blijdschap, de komende maanden!

 

 

Advertenties
Getagged , , , , , , , ,

20 thoughts on “Ayden krijgt promotie!

 1. […] the world Wat ik niet mis aan zwanger zijn – Mamakletst En het is… – MizFlurry Promotie! – Mama […]

  Like

 2. Marieke schreef:

  Wat een mooi nieuws!! Gefeliciteerd, ook ik duim mee voor een voorspoedige en vooral lange zwangerschap 😉

  Ik zag je een paar weekjes geleden trouwens lopen met je stoere bink, herkende hem meteen aan z’n kapsel..ik wilde nog roepen ‘ hee, ik volg je hoor, tegekke blog..’ maar dat vond ik ook zo wat 😛 Afijn, nu weet je het ook..ik volg je hoor 😉

  Like

  • Roos' Blog schreef:

   Dankjewel!
   En wat grappig dat je me zag lopen, dan woon je vast in de buurt! Maarre je had best mogen roepen hoor, had ik hartstikke leuk gevonden hihi! Ik ben je trouwens terug gaan volgen via bloglovin! Binnenkort maar eens even bijlezen :)!

   Like

 3. mammiemammie schreef:

  Superleuk nieuws!! Gefeliciteerd 🙂 Wens je een fijne zwangerschap.

  Like

 4. Linda schreef:

  Wat leuk dat je weer zwanger bent. Zo’n promotie is altijd leuk! Gefeliciteerd.

  Like

 5. Francesca Vonk schreef:

  Super hoor!!! Succes met de zwangerschap! 27+6 hier van 2.0. Grappig, Vico was uitgerekend op 6 dec 2012! (Kwam de 14de)

  Like

 6. Meike schreef:

  Gefeliciteerd! Een goede zwangerschap toegewenst.

  Like

 7. Mama's Jungle schreef:

  Gefeliciteerd! Wat fijn en leuk voor de kleine grote broer

  Like

 8. Happy Lioness schreef:

  Erg leuk! Nogmaals gefeliciteerd. Hoe voel je je?

  Like

 9. pauline schreef:

  Superleuk nieuws! Gefeliciteerd!! Ik hoop van harte dat de baby lekker blijft zitten en het dit keer goed zal gaan. En kom maar op met die blogjes… Alleen maar leuk 🙂

  Like

 10. Gwen schreef:

  He he, eindelijk kunnen we ook online onze sores delen. Je weet het he mop, met 28+1 vieren we alvast een feestje 😉

  Like

Ik hoor graag wat je er van vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: