Mijn fotoweek #15

Elke zondag zal ik een foto overzicht van de afgelopen week plaatsen op mijn blog. Dit zullen voornamelijk Instagram foto’s zijn, maar ook andere leuke of (voor mij) bijzondere foto’s. De meeste zullen geen geweldige kwaliteit zijn, omdat ik ze voornamelijk gewoon met mijn telefoon maak. Ik vind het erg leuk om foto’s te maken en maak er dan ook vaak zo’n 100 per dag (niet overdreven). Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een extra kijkje in mijn leven te krijgen en voor mezelf is het aan het eind van het jaar een mooi overzicht!

Mijn fotoweek (07-04/13-04):

20140413-192953.jpg
Maandag begonnen we de dag met een lekker ontbijtje en een kopje thee. Ayden had al lang en breed alles naar binnen geschoven en besloot toen ook mijn laatste slokjes thee op te drinken. Eind van de ochtend deden we met Lou een rondje over de markt en aten we kibbeling. Ayden vond vooral de binnenkant (dus de vis!) erg lekker. Uiteindelijk liep ik iets later terug dan de bedoeling was en onderweg viel mn bloedje warempel in slaap. Onderweg kwam ik de eerste kleine eendjes van het jaar tegen, het waren er wel 12!

20140413-193414.jpg
Dinsdag was ik niet lekker en bleef ik thuis van mijn werk. Noa vond het wel gezellig dat ik heel de middag op de bank lag en kwam lekker naast me slapen. Ayden maakte er ondertussen een zooitje van in zijn speelhoek. Duplo en blokken zijn namelijk heel veel leuker als ze op de grond liggen! In de avond heb ik mn nagels gelakt, in lila. Eigenlijk een kleurtje voor als je al een beetje bruin bent, maar vond m met mn witte klauwtjes ook wel leuk.

20140413-193740.jpg
Woensdagochtend pakte Ayden elke keer zijn regenlaarsjes uit de vensterbank (daar staan zijn schoenen). Ik trok ze bij hem aan, en hij liep tevreden de kamer door te stappen. In de middag genoot hij van het zonnetje en at lekker een appeltje in de tuin. Buiten door de tuin struinen is trouwens helemaal je van het sinds hij kan lopen. ’s Avonds ging Mark lekker douchen en ons boeffie in bad. Knapperts zo saampjes hè!

Donderdag maakte ik geen foto’s, best bijzonder!

20140413-194152.jpg
Op vrijdag moet Mark altijd ’s ochtends naar school, dus dan ontbijten Ayden en ik lekker samen. Hij vindt het hilarisch om in het middel van een dubbele boterham te beginnen. Deze vrijdag was er ook weer muziek op schoot bij het mama cafe. Aangezien op schoot zitten totaal niet cool meer is, liep meneertje constant rond en plofte af en toe midden in de kring neer. Ik moest een avonddienst werken dus Mark ging met Ayden bij zn ouders eten. Ayden wilde allemaal met water spelen dus ze hadden de gootsteen een beetje vol laten lopen, natuurlijk plonste Ayden er al snel met kleding en al in. Toen hebben ze hem maar uitgekleed en in bad gedaan in de gootsteen. Moet kunnen! De honden van mn schoonouders heten trouwens Rocky (die zandkleurige) en Max.

20140413-194740.jpg
Zaterdagochtend maakten we een wandelingetje door de wijk, en speelden we even in de speeltuin. Jammer genoeg was alles een beetje nattig, waardoor Ayden niet echt fijn kon spelen. Bij thuiskomst kregen we heus dreumestheater voorgeschoteld. Zoonlief laat zich dramatisch op de grond zakken, alsof het einde van de wereld is aangebroken, en perst er nog even een paar ware krokodillentranen uit alsof het een ware kunst is. Wat een artiest!

20140413-195056.jpg
Zaterdag middag en avond moesten Mark en ik beide werken, dus paste mijn schoonouders op. Ayden had weer geluk, want ze namen hem mee naar de kinderboerderij en aten daar ook nog eens pannenkoeken! Verwend nest hoor, dat kind van mij.

20140413-195247.jpg
Vandaag moest ik wederom werken, maar gelukkig was manlief vrij. Bij thuiskomst natuurlijk lekker geknuffeld met mn mannen. Ayden trok (weer eens) mijn oorbel uit mn oor, maar was wel zo lief, om hem terug proberen te hangen! Na het eten hebben we hem nog lekker in bad gestopt, waar het chillen en dikke pret elkaar afwisselen. En nu, kijkt manlief voetbal en schrijf ik snel dit blogje af! Zo lekker samen CSI kijken!

Fijne week!

Advertenties
Getagged , , , , ,

7 thoughts on “Mijn fotoweek #15

 1. Gwen schreef:

  Leuke foto’s weer! Betrapt hihi, die foto die ik donderdag van jou kreeg, was dan vast een oudje van woensdag, ben ik ff gefopt 😛

  Like

 2. Happy Lioness schreef:

  Leuke foto’s! Hier staat CSI nu ook aan.

  Like

 3. bymirandaa schreef:

  Ah! Badderen in de gootsteen. Brings back memories… of nou ja… ik herinner het me natuurlijk niet echt meer, maar er zijn foto’s van mij… in de gootsteen…;)

  Leuke foto’s, ziet er uit als een gezellige week!

  Like

Ik hoor graag wat je er van vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: