Mijn fotoweek #13

Elke zondag zal ik een foto overzicht van de afgelopen week plaatsen op mijn blog. Dit zullen voornamelijk Instagram foto’s zijn, maar ook andere leuke of (voor mij) bijzondere foto’s. De meeste zullen geen geweldige kwaliteit zijn, omdat ik ze voornamelijk gewoon met mijn telefoon maak. Ik vind het erg leuk om foto’s te maken en maak er dan ook vaak zo’n 100 per dag (niet overdreven). Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een extra kijkje in mijn leven te krijgen en voor mezelf is het aan het eind van het jaar een mooi overzicht!
Vanaf deze week zal ik wat meer met collage’s werken in plaats van losse foto’s. Ik werk namelijk vaak in het weekend en zo’n blog in elkaar zetten kost best een hoop tijd. Ik vind het erg leuk om te doen, maar wil ook graag tijd over houden voor mn gezinnetje, zal iedereen vast begrijpen!

Mijn fotoweek (23-03/30-03):

20140330-161930.jpg
Afgelopen zondag gingen we naar mijn ouders, Ayden speelde met poes Feline en konijntje Meysam. ’s Middags was Ayden was mopperig, maar met de bellenblaas hebben we ons ruim een half uur vermaakt. Zo mooi hoe verwonderd hij naar de kleurige bellen kijkt.

20140330-162326.jpg
Maandagochtend liep ik met Martine en zoontje Renzo (links boven) een rondje door de stad en over de markt. Ook aten we lekker een broodje bij de Hema. Maandagmiddag kwamen Nadia en zoontje Lukas langs. Zo schattig, Ayden ging Lukas knuffelen! We smolten natuurlijk, en gelukkig had ik mn telefoon al op de camarastand staan!

20140330-162624.jpg
Maandagavond verfde ik na lange tijd mijn haar weer eens. De kleur ‘mango’ van Loreal Preferences. Dinsdag wilde ik mn nieuwe haarkleur graag op de foto zetten, maar ik kreeg de kleur niet helemaal goed er op. Het leverde wel leuke foto’s op.

20140330-163329.jpg

Dreumes voetjes, ik kan er niet genoeg van krijgen. Die kleine wiebelteentjes, ik word er zo blij van!

Oma paste ´s middags even op Ayden en toen kwam opa even langs in de vrachtauto van zijn werk, natuurlijk mocht hij die even aan de binnenkant bekijken.

´s Avonds maakte ik mexicaanse bonen salade met nacho cheese uit de oven en een home made dip. Mark moest even wennen (iets met ‘wat de boer niet kent, daar moet hij heel erg aan wennen’), maar Ayden smulde van de salade en dip.

20140330-173701.jpg

Donderdag was het zo’n dag. Ayden huilde om alles en om niets, en hij was alleen stil te krijgen met eten, of op mama’s arm. Nu wil ik best een wat gespierder lichaam hebben, maar om nou te beginnen met heel de dag ruim 10kilo op je arm, is toch een beetje teveel van het goede.20140330-173712.jpg

Vrijdagochtend had Mark school en ging ik met Ayden naar het mamacafe. Dit keer was het thema voeding. Ondanks dat ze zeiden van niet was het toch wel erg pro borstvoeding. Nu zou ik zelf ook het liefste nog steeds borstvoeding geven, maar ik vind dat iedereen die keuze zelf mag maken. Ayden was nog steeds niet helemaal in zijn hummetje (zoals je kan zien op de middelste foto), maar gelukkig heeft hij zich goed vermaakt. Tijdens Ayden zijn middag slaapje, genoot ik van een kopje verse muntthee en het zonnetje. 20140330-173736.jpg

Kijk ze nou, mijn knappe mannen! Hier kan ik toch niet anders dan helemaal verliefd op zijn.. zucht, smelt! We maakten gebruik van het heerlijke weer en fietsten ’s middags met zijn drietjes naar de kinderboerderij.20140330-173756.jpg

Naast geitjes aaien, gingen we natuurlijk ook even in de speeltuin spelen. De wip was niet zo’n succes (brullen!), maar de glijbaan was helemaal het einde. In het begin vond mn bloedje het best een beetje spannend, maar na zo’n 5x hulp van papa, roetsjte hij steeds sneller naar beneden. 20140330-173822.jpg

De poesjes zeurden zaterdag (nouja, alle dagen eigenlijk wel) om eten toen ik even een vuilniszak weg ging gooien. Ik krijg ze niet zo vaak alle 3 tegelijk op de foto, dus dit was een gelukje. 

Ayden stopt tegenwoordig alles in zijn neus. Deed ie dit al constant met zijn (vieze) vinger, nu ook met de achterkantjes van lepels, stokjes die hij buiten vindt, mijn sleutels, en ook zijn rietjesbeker. Ik heb geen idee waarom hij het doet, misschien dat het een prikkel geeft die hij fijn vindt ofzo, maarja een beetje gek ziet het er wel uit.20140330-173840.jpg

Zaterdagavond aten we met zijn tweetjes, en bakte ik krieltjes, een slavinkje en kookte wat sperzieboontjes. ’t Mannetje lust eigenlijk alles, maar vlees en vis heeft zijn voorkeur boven alles. Na het eten maakten we gezellig een avondwandelingetje. Ik vind het echt super knap dat hij steeds langer en verder kan lopen. Nog wel aan de hand, maar eigenlijk heeft hij die niet eens meer nodig, het enige wat hij nog nodig heeft is zelfvertrouwen. Hij loopt namelijk ook de halve kamer door als hij het gordijn vast heeft, nou daar heb je niet echt veel steun aan.20140330-173907.jpgVanmorgen moest ik werken, onderweg naar het station en in de trein was het hartstikke rustig. Het was dan ook nog vroeg (kwart over 7) toen ik van huis vertrok, en de zomertijd zou ook wel hebben meegespeeld, maar ik vond het niet zo erg. Op mijn werk waren er maar 3 clienten in plaats van 6, dus ik had een rustige ochtend. Ik besloot daarom lekker koffie met opgeklopte melk te maken, even een mini verwenmomentje, moet kunnen.

 

Dat was hem weer voor deze week, hebben jullie nog iets leuks gedaan afgelopen week?

 

 

 

Advertenties
Getagged , , , ,

Ik hoor graag wat je er van vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: