Poepen is stom.

Ongeveer 5 dagen geleden is het begonnen. Ayden kreeg wat moeite met poepen, en daardoor poepte hij 8x per dag een heel klein beetje. Persen en huilen gingen hand in hand. Bijzonder, want hij had geen dikke/harde poep. Ook had hij telkens 1 rood wangetje, dus ik dacht dat er een tandje aan zat te komen. Nu 5 dagen later, is er nog steeds geen tandje maar wel een heel erg zielig mannetje. Door het vele poepen, is heel zijn a-hole kapot gegaan. Ook de huid erom heen is knal rood, en heel erg dun. Poepen doet dus pijn, heel veel pijn. Hierdoor durft hij niet goed meer door te persen, en komt het alsnog heel de dag in kleine beetjes eruit.

20140211-193815.jpg
hondsmoe na een brul en perssessie
Het arme ventje zet het op een brullen, en ik heb al meerdere malen druppeltjes bloed bovenop zijn poepjes gevonden. ZIELIG! Hij raakt echt compleet over zijn toeren, en dat breekt mijn mamahart. Ik til hem dus maar elke keer tegen me aan, en laat zijn kontje over mijn arm hangen, zodat hij minder kracht hoeft te zetten. Dan voel je die handjes die me bijna in paniek vast grijpen, want hij snapt nog niet waarom het zo’n pijn doet.

20140211-194002.jpg
hangen bij mama
De bepanthen is niet aan te slepen (maar dit helpt wel erg goed bij Ayden), en ik heb hem zelfs al 3x een zetpil gegeven. 
Ik ben vandaag begonnen met pruimen geven, in de hoop dat zijn poep toch wat zachter wordt en hij het er makkelijker uitknalt. Ik denk dat het al reuze zal schelen als hij gewoon weer naar 1x per dag een poepbroek gaat, dan hebben zn billen ook weer tijd om te helen. Maar voor nu: POEPEN IS STOM!

Advertenties
Getagged , ,

8 thoughts on “Poepen is stom.

 1. mamazingmama schreef:

  Aaaah jeetje wat zielig! En zo k**** dat je er niks aan kan doen. Veel knuffelen maar en hoop dat het snel beter gaat.

  Like

 2. Suavemente schreef:

  ah wat naar! Veel sterkte

  Like

 3. Gwen schreef:

  Ahh boeffie. Hier elke dag drie x poepen, stndaard. Mr als het ook mr iets dun is, ligt ook alles open. Mijn remedie is kokosolie en veel verschonen. Hopelijk wordt het snel beter!

  Like

 4. Linda schreef:

  Wat vervelend, hopelijk kom je er snel achter wat het is en kan je er iets aan doen.

  Like

 5. betekst schreef:

  Och … wat een sielie … Onze Gijs heeft moeite met ontlasten vanwege zijn operaties en we zijn hem op het potje gaan zetten. Gaat geweldig. Veel gemakkelijker dan in de luier.

  Sterkte daar. Het is echt heel zielig idd 😦

  Like

Ik hoor graag wat je er van vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: