Het grote bed

Best vaak zie ik foto’s voorbij komen van hummeltjes die heerlijk liggen te slapen in het grote bed van papa en mama. Ayden heeft wel eens tussen ons in gelegen, maar echt geslapen, nee dat eigenlijk nooit. Ik vond het, zeker in het begin, ook hartstikke eng om hem bij ons op bed te hebben. Wat nou als hij onder de dekens terecht komt, of erger nog, zijn lieftallige papa boven op hem gaat liggen. Mark is namelijk zo, als hij slaapt, dan slaapt hij en houdt hij nergens rekening mee. Hoe vaak ik ’s nachts niet wakker wordt met nog 20cm om op te slapen. Of hij ligt diagonaal in bed, ook handig.

Ondertussen is Ayden groot en sterk genoeg om de dekens van de hoofd af te trekken en zou ik het af en toe wel gezellig vinden om lekker samen een dutje met hem te doen. Of als hij vroeg wakker is ’s ochtends, nog even lekker samen kroelen in ons bed. Maar zodra Ayden in ons bed ligt, veranderd hij in een kleine terrorist. Slapen, dutten, kroelen is uit den boze. Nee, het grote bed is een speelterrein! Vanochtend ook, hij was vroeg wakker, dus ik gaf hem lekker een fles bij mij in bed. Mark had nachtdienst dus we hadden t bed voor onszelf. Ik hoopte dat hij nog even lekker zou gaan slapen, maar daar dacht Ayden anders over.
Kijk maar:

20131205-202009.jpg

20131205-202055.jpg

20131205-202212.jpg

20131205-202307.jpg

Mn kleine boeffie, zo lekker ondeugend!

Advertenties
Getagged , ,

4 thoughts on “Het grote bed

 1. lortjee schreef:

  net even wat anders, maar ziet er toch gezellig uit 😉

  Like

 2. Sharmayne schreef:

  maar dat is ook leuk!!

  Like

 3. Gwen schreef:

  Same here. En Olivia heeft tal van nachten tussen ons in geslapen (zij in haar slaapzak, thv van onze kussens – dus hoog in bed) in het begin en de laatste keer 2 maanden terug toen ze ziek was, maar als in het nu doe op zondagochtend of door de weeks als Joost de deur uit gaat … dan is ons bed een speeltuin 😉 Helaas 😦

  Like

Ik hoor graag wat je er van vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: