Gewonnen!

Een tijdje gelezen plaatste Gwen een DIY winactie op haar blog. Ze had zelf een DIY pakketje gewonnen via lizl en mocht zelf ook 2 pakketjes weggeven. Een voor een DIY zeepketting en een DIY armbandje. Ik besloot mee te doen voor het armbandje, omdat ik toevallig een tijdje geleden al een zeepketting had gemaakt.

Gewonnen!
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nergens op gerekend had, aangezien ik nooit wat win. Ik ben gewoon niet zo lucky. Ik was daarom dan ook hartstikke blij toen ik mijn naam zag staan! Ik heb meteen een maitje gestuurd naar lizl en dat was nog een hele uitdaging aangezien in een weekendje weg was op een park met geen bereik. Al heel snel had ik een mailtje terug met de vraag welke kleur suède ik wilde voor het armbandje. Ik heb gekozen voor zandkleur.

DIY
Vanmiddag kreeg ik mijn pakketje binnen. Ik werd meteen enthousiast bij het open maken, wat een leuke bedeltjes! Ook de suède koortjes om t armbandje mee te vlechten zijn van super kwaliteit.

20131112-222742.jpg
Na alles eerst goed bekeken te hebben en de beschrijving door gelezen te hebben ging ik aan de slag. Van de koortjes moest ik een plat vlechtje vlechten.

20131112-230527.jpg
Ik heb wel 4x de volgorde van de bedeltjes veranderd voordat ik ze er echt vast aan maakte. Het veertje had ik toevallig zelf nog thuis. Ik heb wel 2 bedeltjes eraf gelaten omdat ik hem anders te druk vond. En dit is het resultaat:

20131112-231221.jpg
Ik ben er hartstikke blij mee!

Advertenties
Getagged , , , , ,

3 thoughts on “Gewonnen!

  1. […] in in deze (klik) blog nog dat ik nooit wat won, nu kan ik dat echt niet meer zeggen. Van een pechvogel naar een […]

    Like

  2. Gwen schreef:

    Vet leuk geworden zeg!

    Like

Ik hoor graag wat je er van vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: