Blijdorp

Zo’n 2 weken geleden hadden we een dagje Blijdorp in de planning staan. Online kaartjes besteld en zelfs al uitgeprint. Is de weersverwachting; regen, regen en nog meer regen. Onze eerste keer dierentuin met t gezinnetje moet natuurlijk wel leuk zijn, dus maar besloten om niet te gaan.

Vandaag hadden we allebei vrij en de weersverwachting was super! Dus tas ingepakt (luiers, luierdoekjes, extra set kleding, hydrofiele luiers, spuugdoekjes, fles, poeder, zonnebrand, haarlotion, antibacteriële gel, baby Björn draagzak, speeltjes, broodjes en flesjes water), de kinderwagen in de auto en daar gingen we!

20130826-213749.jpg
Ik was reuze benieuwd hoe hij t zou vinden, de drukte, niet zijn middagslaapje in zijn eigen bedje, en natuurlijk alle dieren. Gelukkig vond hij alles prima! In het Oceanium schrok hij wel van de vele schreeuwende kinderen, maar hij was al snel afgeleid door alle visjes en een lachende papa en mama boven de kinderwagen.
Ook het middagslaapje was geen probleem in de kinderwagen, t was wel net even wat korter dan thuis, maar dat heeft hij later in de auto terug naar huis weer ingehaald.

20130826-214429.jpg
Niet alleen Ayden heeft t naar zijn zin gehad, wij ook! Heerlijk in t zonnetje naar alle mooie dieren kijken, samen van onze kleine man genieten. Gaan we zeker vaker doen, lekker een dagje weg!

20130826-215753.jpg

20130826-214832.jpg

20130826-220658.jpg

Advertenties
Getagged , ,

Ik hoor graag wat je er van vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: